Monday, 21 November 2011

AKU RINDU HG LAAAA CAPITAL AS !!!!!!

Nak taw ark sbb apa aku rindu hg ? Sebab hati aku dah mula suka kat hang .
Aku suka hg sejak aku sllu dok p klas hg . 1 JUARA !!!!
Aku suka hg weyyyyh ! Tolong lha reply mcj aku sat walawpund 1 . Setiap hari aku dok tggu mcj dari hg taw dak ?? Hg tak penah reply mcj aku pund semenjak hg dok nampak aku rapat ngn PAK YOP !
Pak yop tuuu kawan rapat aku laaaaa , teroz terang aku cakap , aku takda hati pund kat pak yop tuuu .
Awad yg hg nmpak cngad kata aku suka kat pak yop ?! Pak yop BFF aku laaaaaaa .
Takan lhaaa aku nak rapat ngn budak LELAKI pund tak bule ?!
Kita bukan nyaaa kapel lagi . Klo kita dah kapel , takpa lhaa jugak klo hg nak mara-2 aku sbb dok rapat ngn budak Lelaki . Aku mintak sangat-2 , please lhaaaa REPLY mcj aku ! ! !

AKU SAYANG , SUKA , CINTA kat hg ! ! !
Awad hg buad aku cmnieyh ?!

Btw , pagi tadi aku happy lha jugak sbb hg ad text aku .
" Hye , morning ? Dah bangun blom ? Tak baek orang pompuan bangun lewad-2 . "
Aku bangun lama dah aihhh . Sorry to say because , aku tak reply mcj hg .
Nak taw sbb apa ? Sebab aku dah muak ngn hg . Selama neyy aku dok text hg , hg tak penah reply pund .
Sedeyyyyyyyyy taw dak !!! :'(   So , aku nak balas balek lhaaaa . Aku terlalu Gerrrraaaaammmmm !

Nyways , aku nak cakap , AKU RINDU HG SANGAT-2 !
Kbyeeeeeee ! Lebiuuu AMIRUL SYAFIQ ! <3