Sunday, 16 October 2011

Esok EXAM !

Uiiittttttt !
Tudiaaaaaaa , Tudiaaaaaa , Tudiaaaaaa !
Esok , Isnin , 17/10/2011 !
Exam weyyyyyyyy !
Nih , aku heran lha , aku asa kan , esok aku nak exam macam nak exam UPSR lha plak .
Gementaq lebih kuttt ! Aku pund tatao awad jady cam nih ? =='
Nyways , aku juz nak cakap 4 friends-2 aku yg COMEL Nd NSEM + SEMARD ,
esok jawab elok-2 auuuuuu . Aku sentiasa doakan hmpa dapat keputusan cemerlang ! :D
Haaaaa , 1 lagi , hari nih Geng Muzik skola aku p KL .
Depa ada lawan KOIR kat sana .
Ada sorang BESTIEs aku p , AIN .
4 ain , hg jawab exam elok-2 auuu kat sana .
Mesti syok kan , sbb , dapat jawab exam kat hotel , *sejuk !
1 lagi , SEMOGA KONTIJEN PERLIS dapat JOHAN ! :D
Heeeeeeee , aku asa , aku nak benti kat sini duluuuu .
Aku maw chow sudaaaa . Nak tdow lhaaa . Ngantok !
Apa-2 pund , DOAKAN AKU SEMOGA DAPAT JAWAB ESOK ! kbaiii <3

Friday, 14 October 2011

ExamExamExam Oiiiihhhhhhhh !

Huiiiiissssshhhhhhhhhhh !
RimasRimasRimas !
Exam dah lhaaa nak dekad , lg sehari kutt . Haish -.-
Nak study lhaa , nak buad folio geo + sej lhaaaa .
Macam-2 nak kena buad . #menyampah
Pening palaaaa .
Senang cakap , MALAS NAK STUDY !
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla .
Dah lha aku tak sehad .
Demam + Sakit Pala bhaii !
Haishhh ! ^.^

Sumpah TERKEJUT :D

Hello guys .
Sehad dak ? Aku tak sehad hari nih . Demam gituuuu .
Nak taw dak pasai ap aku terkejut cngad nih ?
Haaaaa , nak bgtaw nih .
Tadi aku text ngan AbgKesayangan aku tuh . *sapalagiklobukanAbgAzrul
Firstly , aku tanya dya , awad tamaw DATE ? Bg 5 sebab .
Pas2 , dya ckp , dya ad hal PERIBADI ngn famely dya .
Pas2 , dya tak larat sebab ad trenning .
pas2 , tiba-2 jaaa , dya ckp , dya SAYANG aku cngad-2 !
Dya CINTA aku cngad-2 !
Aku tanya sbb ap , dya ckp , aku SPORTTING ! *dyakea?
Time aku baca mcj dya tuh , SUMPAH TERKEJUT gilaaaaaaa !
*klo bule kan , mcm nak pengsan jea ! :D
Tapi annn , kami tamaw kapel . Sbb , aku dh jnji ngn friends-2 aku tamaw kapel-2 dah .
So , skrg nih , kami Still adeq ngn abg ;)
Apa-2 pund , AKU SAYANG DYA sangatsangat !
Lebiuuuu <3 kbaiii :D

Monday, 10 October 2011

Tangan aku semakin KUAT :)

Heyp ! :D
Weyh , aku lama tak update blog . So , skrg nih aku nak mula update . Tehee ~
Haaaaaa , first sekali aku nak bgtaw , yg aku Happy cngad hari nih .
Nak taw sbb ap ? Sbb aku dpt jatuh kan kwn aku dari ' Chair ' :D
Sumpah lawak kutt . *taksengaja .
Aku asa , aku tolak pelan jaaaa . Tak sangka bule jatoh cmpai kuat mcm tuh .
Klaw lhaaa ad org bwk kamera , dh lama amek video . *slowmotion
Apa-2 pund , aku nak mintak maaf bnyak-2 kat hg Fara . :)

Aku pund heran , awad tiba-2 tangan aku jadi kuad tataw .
Haaaaaaa , tangan PAPAYA mcm tuh lhaaaaaa .
(dok buad lawak ap tataw . )
Bayangkan , tempat nak buka pintu keta uhh , aku pegang cmpai bule lucut teroiihh .
Gilaaaa babi , KUAT kuttt . Muahehe :D
So , aku asa , hmpa semua bule panggil aku ,
PAPAYA :')
Jyeaaaaaaahhhhhhhhhh ! !
K lhaaaa . Aku asa ngantok dh nih . Nak tdow dh .
Nnti , aku update lg yaaaaaa ?
Nyte , cweet dreamz My blog . Papai .
Lurve hampa semua . <3