Monday, 10 October 2011

Tangan aku semakin KUAT :)

Heyp ! :D
Weyh , aku lama tak update blog . So , skrg nih aku nak mula update . Tehee ~
Haaaaaa , first sekali aku nak bgtaw , yg aku Happy cngad hari nih .
Nak taw sbb ap ? Sbb aku dpt jatuh kan kwn aku dari ' Chair ' :D
Sumpah lawak kutt . *taksengaja .
Aku asa , aku tolak pelan jaaaa . Tak sangka bule jatoh cmpai kuat mcm tuh .
Klaw lhaaa ad org bwk kamera , dh lama amek video . *slowmotion
Apa-2 pund , aku nak mintak maaf bnyak-2 kat hg Fara . :)

Aku pund heran , awad tiba-2 tangan aku jadi kuad tataw .
Haaaaaaa , tangan PAPAYA mcm tuh lhaaaaaa .
(dok buad lawak ap tataw . )
Bayangkan , tempat nak buka pintu keta uhh , aku pegang cmpai bule lucut teroiihh .
Gilaaaa babi , KUAT kuttt . Muahehe :D
So , aku asa , hmpa semua bule panggil aku ,
PAPAYA :')
Jyeaaaaaaahhhhhhhhhh ! !
K lhaaaa . Aku asa ngantok dh nih . Nak tdow dh .
Nnti , aku update lg yaaaaaa ?
Nyte , cweet dreamz My blog . Papai .
Lurve hampa semua . <3

No comments:

Post a Comment