Sunday, 22 January 2012

Cuti sekolah 1 minngu ja ! :'/

Holloo ! Eh , macam ayat Ajim ja ! Hakhak , tadi dok usha dia punya blog , pastu , terlekad perkataan ' hollo ' dah ! To Ajim , sorry nah aku curi hang punya ayad . Hehehe xD 

Ha ! Dah baca kan dia punya tajuk kali neh ? Cuti skola just 1 minggu ja ! But , cekgu bagi HW macam cuti 1 bulan cekk oiiii ! Banyak kod ! Agama , KH , BM , Math ! Semua tueeww matapelajaran yang aku paling tak suka ! Cemuuuuuiiiiiihhhh ! Tambah-2 lagi KH ! Huh ! Yang tak pergghh sajaa ! Style cekgu mulut lazer tue dok bagi keja banyak ! Macam payluck ! Anyone help me please ! Gilaaa baq hang ! Tak larat nak buad ! 1 keja pund tak siap lagi . Yang larat aaa ! Cekgu neh pund , agak-2 arrr nak bagi keja pund ! Bukan nya cuti lama pund ! 1 minggu ja unn ! Cekgu-2 , kalau kami tak buad cekgu jangan mara nah . Kami tak larat ! Kelia dah bagi alasan gituee kat cekgu ! Aku asa kena lempang dah ! Hakhakhak ! :D

Okayyyyy lhaaaaa . Malas nak tulis panjang-2 . Tak larat nak taip . Okbaiii . As'salamualaikum :)

Wednesday, 7 December 2011

Errrrrrr ! Boring ! Bosan !

Errrrrrrrrrrrrgghhhh ! Boring weyyyyy ! Tiktaw nak buad apa dah . Huueemmm :/
Ada idea ark nak suruh aku buad apa ? Bgtaw sat . Sumpah boring gilaa neh .
Urmmmm , btw , aku lama kan tak update blog . Rinduuu kengkawan dlm blogger neh lhaaaa . Hee ~
Hampa semua sehad dak ? Uwh , aku ? Aku sehad jaaa . Alhamdullilah . 
Eh , eh . Hampa p holiday katna ea cuti skola neh ? Mesty best sapa yg p tue .
Aku tggu 18.12.2011 nehh bawu nakp holiday . Peneng jaa unn . *PESTA .
Nakp dengan geng-2 aku lhaaaa . Ramai kodd . Hee ~
Nak senarai kan nama nehh , errrrrrr . Tak payah lha . Buang masa jeerrrr . Hakhakhak :D
Hueeemmmm , tiktaw nak citer apa lhaaa . Takda topic . G pund , tenga bosan + boring .
Takda masok apa pund dalam kepala tak nehhh . Hurmmmmmm . Btw , aku nak stop kat sini lha .

Okayyyy lha . Byebye . See you all again . Assalamualaikum xD

Monday, 21 November 2011

AKU RINDU HG LAAAA CAPITAL AS !!!!!!

Nak taw ark sbb apa aku rindu hg ? Sebab hati aku dah mula suka kat hang .
Aku suka hg sejak aku sllu dok p klas hg . 1 JUARA !!!!
Aku suka hg weyyyyh ! Tolong lha reply mcj aku sat walawpund 1 . Setiap hari aku dok tggu mcj dari hg taw dak ?? Hg tak penah reply mcj aku pund semenjak hg dok nampak aku rapat ngn PAK YOP !
Pak yop tuuu kawan rapat aku laaaaa , teroz terang aku cakap , aku takda hati pund kat pak yop tuuu .
Awad yg hg nmpak cngad kata aku suka kat pak yop ?! Pak yop BFF aku laaaaaaa .
Takan lhaaa aku nak rapat ngn budak LELAKI pund tak bule ?!
Kita bukan nyaaa kapel lagi . Klo kita dah kapel , takpa lhaa jugak klo hg nak mara-2 aku sbb dok rapat ngn budak Lelaki . Aku mintak sangat-2 , please lhaaaa REPLY mcj aku ! ! !

AKU SAYANG , SUKA , CINTA kat hg ! ! !
Awad hg buad aku cmnieyh ?!

Btw , pagi tadi aku happy lha jugak sbb hg ad text aku .
" Hye , morning ? Dah bangun blom ? Tak baek orang pompuan bangun lewad-2 . "
Aku bangun lama dah aihhh . Sorry to say because , aku tak reply mcj hg .
Nak taw sbb apa ? Sebab aku dah muak ngn hg . Selama neyy aku dok text hg , hg tak penah reply pund .
Sedeyyyyyyyyy taw dak !!! :'(   So , aku nak balas balek lhaaaa . Aku terlalu Gerrrraaaaammmmm !

Nyways , aku nak cakap , AKU RINDU HG SANGAT-2 !
Kbyeeeeeee ! Lebiuuu AMIRUL SYAFIQ ! <3

Sunday, 16 October 2011

Esok EXAM !

Uiiittttttt !
Tudiaaaaaaa , Tudiaaaaaa , Tudiaaaaaa !
Esok , Isnin , 17/10/2011 !
Exam weyyyyyyyy !
Nih , aku heran lha , aku asa kan , esok aku nak exam macam nak exam UPSR lha plak .
Gementaq lebih kuttt ! Aku pund tatao awad jady cam nih ? =='
Nyways , aku juz nak cakap 4 friends-2 aku yg COMEL Nd NSEM + SEMARD ,
esok jawab elok-2 auuuuuu . Aku sentiasa doakan hmpa dapat keputusan cemerlang ! :D
Haaaaa , 1 lagi , hari nih Geng Muzik skola aku p KL .
Depa ada lawan KOIR kat sana .
Ada sorang BESTIEs aku p , AIN .
4 ain , hg jawab exam elok-2 auuu kat sana .
Mesti syok kan , sbb , dapat jawab exam kat hotel , *sejuk !
1 lagi , SEMOGA KONTIJEN PERLIS dapat JOHAN ! :D
Heeeeeeee , aku asa , aku nak benti kat sini duluuuu .
Aku maw chow sudaaaa . Nak tdow lhaaa . Ngantok !
Apa-2 pund , DOAKAN AKU SEMOGA DAPAT JAWAB ESOK ! kbaiii <3

Friday, 14 October 2011

ExamExamExam Oiiiihhhhhhhh !

Huiiiiissssshhhhhhhhhhh !
RimasRimasRimas !
Exam dah lhaaa nak dekad , lg sehari kutt . Haish -.-
Nak study lhaa , nak buad folio geo + sej lhaaaa .
Macam-2 nak kena buad . #menyampah
Pening palaaaa .
Senang cakap , MALAS NAK STUDY !
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla .
Dah lha aku tak sehad .
Demam + Sakit Pala bhaii !
Haishhh ! ^.^

Sumpah TERKEJUT :D

Hello guys .
Sehad dak ? Aku tak sehad hari nih . Demam gituuuu .
Nak taw dak pasai ap aku terkejut cngad nih ?
Haaaaa , nak bgtaw nih .
Tadi aku text ngan AbgKesayangan aku tuh . *sapalagiklobukanAbgAzrul
Firstly , aku tanya dya , awad tamaw DATE ? Bg 5 sebab .
Pas2 , dya ckp , dya ad hal PERIBADI ngn famely dya .
Pas2 , dya tak larat sebab ad trenning .
pas2 , tiba-2 jaaa , dya ckp , dya SAYANG aku cngad-2 !
Dya CINTA aku cngad-2 !
Aku tanya sbb ap , dya ckp , aku SPORTTING ! *dyakea?
Time aku baca mcj dya tuh , SUMPAH TERKEJUT gilaaaaaaa !
*klo bule kan , mcm nak pengsan jea ! :D
Tapi annn , kami tamaw kapel . Sbb , aku dh jnji ngn friends-2 aku tamaw kapel-2 dah .
So , skrg nih , kami Still adeq ngn abg ;)
Apa-2 pund , AKU SAYANG DYA sangatsangat !
Lebiuuuu <3 kbaiii :D

Monday, 10 October 2011

Tangan aku semakin KUAT :)

Heyp ! :D
Weyh , aku lama tak update blog . So , skrg nih aku nak mula update . Tehee ~
Haaaaaa , first sekali aku nak bgtaw , yg aku Happy cngad hari nih .
Nak taw sbb ap ? Sbb aku dpt jatuh kan kwn aku dari ' Chair ' :D
Sumpah lawak kutt . *taksengaja .
Aku asa , aku tolak pelan jaaaa . Tak sangka bule jatoh cmpai kuat mcm tuh .
Klaw lhaaa ad org bwk kamera , dh lama amek video . *slowmotion
Apa-2 pund , aku nak mintak maaf bnyak-2 kat hg Fara . :)

Aku pund heran , awad tiba-2 tangan aku jadi kuad tataw .
Haaaaaaa , tangan PAPAYA mcm tuh lhaaaaaa .
(dok buad lawak ap tataw . )
Bayangkan , tempat nak buka pintu keta uhh , aku pegang cmpai bule lucut teroiihh .
Gilaaaa babi , KUAT kuttt . Muahehe :D
So , aku asa , hmpa semua bule panggil aku ,
PAPAYA :')
Jyeaaaaaaahhhhhhhhhh ! !
K lhaaaa . Aku asa ngantok dh nih . Nak tdow dh .
Nnti , aku update lg yaaaaaa ?
Nyte , cweet dreamz My blog . Papai .
Lurve hampa semua . <3